از دکتر بپرسید

نام و نام خانوادگی:
موبایل:
سوال خود را در کادر روبرو وارد نمایید:
نسیم اسدی
مواد غذایی تحریک کننده سردرد میگرنی در کودکان کدامند؟
ارزیابی نقش غذا در میگرن بسیار پیچیده است چراکه تحریک کننده های متعدد و متغیرهای مختلف می توانند آستانه درد را در افراد مختلف تحت تأثیر قرار دهند. در یک مطالعه؛ 7 تا 44 درصد افراد ذکر کردند که با مصرف غذاها و نوشیدنی های خاصی دچار سردرد شده اند. شایعترین موادی که در کودکان باعث تحریک سردرد شدند عبارتند از : شکلات ، پنیر و مرکبات. در جدول زیر فهرستی از موادی که بالقوه می توانند فرد مستعد به سردرد میگرنی را تحریک کنند؛ ذکر شده است. مواد غذایی و شیمیایی تحریک یا آغازکننده سردرد میگرنی مواد غذایی مواد شیمیایی پنیر تیرامین شکلات فنیل اتیل آمین، تئوبرومین مرکبات آمینهای فنولیک ، اُکتوپامین سوسیس ، همبرگر ، گوشتهای فرآوری شده نیتریت ها ، نیتریک اکساید فرآورده های لبنی ، ماست پروتئینهای آلرژیک (کازئین و ... ) غذاهای چرب و سرخ شده اسیدهای چرب لینولئیک و اُلئیک غذاهای آسیایی (ادویه دار ـ دودی) ، منجمد شده ، نمک سود مونوسدیم گلوتامات قهوه ، چای ، کولا کافئین ، محرومیت از کافئین رنگهای غذایی ، افزودنی ها تارت رازین ، سولفیتها شیرین کننده های مصنوعی آسپارتام ماء الشعیر هیستامین ، تیرامین ، سولفیتها نخوردن صبحانه آزاد شدن هورمون استرس ، کاهش قند خون
طراحی سایت
طراحی و برنامه نویسی توسط دپارتمان انفورماتیک شرکت بین المللی رکسان