مواد غذایی تحریک کننده سردرد میگرنی در کودکان کدامند؟

ارزیابی نقش غذا در میگرن بسیار پیچیده است چراکه تحریک کننده های متعدد و متغیرهای مختلف می توانند آستانه درد را در افراد مختلف تحت تأثیر قرار دهند.
در یک مطالعه؛ 7 تا 44 درصد افراد ذکر کردند که با مصرف غذاها و نوشیدنی های خاصی دچار سردرد شده اند.
شایعترین موادی که در کودکان باعث تحریک سردرد شدند عبارتند از : شکلات ، پنیر و مرکبات.
در زیر لیستی از موادی که بالقوه می توانند فرد مستعد به سردرد میگرنی را تحریک کنند؛ ذکر شده است.
مواد غذایی و شیمیایی تحریک یا آغازکننده سردرد میگرنی:
مواد غذایی: پنیر، شکلات، مرکبات، سوسیس، همبرگر، گوشتهای فرآوری شده، فرآورده های لبنی، ماست، غذاهای چرب و سرخ شده، غذاهای آسیایی (ادویه دار ـ دودی)، منجمد شده، نمک سود، قهوه، چای، کولا، رنگهای غذایی ، افزودنی ها، شیرین کننده های مصنوعی، ماء الشعیر، خوردن صبحانه
مواد شیمیایی: تیرامین، فنیل اتیل آمین، تئوبرومین، آمینهای فنولیک ، اُکتوپامین، نیتریت ها ، نیتریک اکساید، پروتئینهای آلرژیک (کازئین و ... )، اسیدهای چرب لینولئیک و اُلئیک، مونوسدیم گلوتامات، کافئین ، محرومیت از کافئین، تارت رازین ، سولفیتها، آسپارتام، هیستامین ، تیرامین ، سولفیتها، آزاد شدن هورمون استرس ، کاهش قند خون


طراحی سایت
طراحی و برنامه نویسی توسط دپارتمان انفورماتیک شرکت بین المللی رکسان